De winter houdt de lente nog even weg uit België (typisch Belgisch zeker?!). Daarom besloot ik om vandaag op deze
De All-in broodmixen maakt het je makkelijk om een heerlijk brood te bakken. Je hoeft namelijk ENKEL een volume aan water toe te voegen, quick en easy dus!!
Ingrediënten
- 500g All-in Winterbrood
- 250ml water
STEP 1: Voeg de ingrediënten samen en kneed 20 minuten met de hand tot een soepel deeg, een echte baking workout!!
STEP 2: Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het gedurende 30 minuten rijzen op kamertemperatuur.
STEP 3: Druk het deeg plat en verdeel het in stukjes van 50g en laat ze 10 minuten rusten.
STEP 4: Maak er mooie bolletjes van en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
STEP 5: Laat de bolletjes opnieuw 30 à 45 minuten rijzen, tot hun volume zijn verdubbeld/
STEP 6: Bak de broodjes ongeveer 20 minuten in de voor verwarmde oven op 200°C.
~Zet je tanden in de Winter~
Bianca x
Geen opmerkingen:
Een reactie posten